Lehet valahol polippal talalkozni és megsimogatni?
Figyelt kérdés
Teljesen a megszállotja lettem nekik, hihetetlen élőlények és szeretném legalább egyszer őket élőben látni illetve ha van ilyen akkor megsimogatni2017. ápr. 15. 09:55
1/3 anonim válasza:
Kár, hogy a polip támadásnak veszi, amit te simogatáson értesz.
2/3 anonim válasza:
Persze hogy lehet. A győri Metróban ki vannak állítva nem túl drága odamész oszt megsimogatod. Nem fogja támadásnak venni ,és még jó polippörköltet is csinálhatsz belőle
3/3 A kérdező kommentje:
Vannak kis polipok, es pont aznap neztem angolul egy dokumentum filmet, ahol az egyik buvar odament egy eleg nagyhoz, akinek mellesleg tojasai voltak, es hagyta a buvarnak hogy piszkalja ot, nem vette se predanak, se temadonak, meg amik ma vannak gondoltam csak lehet egy fel meter vagy annal kisebb polipot, hollokat meg rokakat lehet tartani.
2017. ápr. 16. 03:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!