Most ez komoly? Ezért nem akar velem találkozni? Gáz a kutyám?
Ne foglalkozz vele!
Mindenkinek más kutyafajta az álomfajtája, ezért (is) van ennyi fajta...Ha ciki neki a magyar fajta, meg úgy Magyarország is, akkor nyugodtan elmehet külföldre, az ilyenek peregjenek ki az országból, akkor végre értelmes ország lennénk...:)
Egyébként én azt vettem észre, hogy tényleg fajtánként csoportosulnak az emberek, én nem, mert én nem hogy szeretek ,de tisztelek minden embert, aki felelősen és normálisan tart kutyát, és foglalkozik is vele. De pl. saját életemből (meg máséból is) tapasztaltam már, hogy ha a párkapcsolatban 2 különböző fajtaszerelmes van, akkor ott még lehetnek "gondok". Az én kutyáimat a barátom nem kedvelte annyira, mint a sajátját, én meg szerettem az övét is, meg ugye a sajátomat is. Engem nem zavart, hogy az egyik egy bull, a másik egy keverék, a harmadik egy pásztorkutya..:)
Meg egyébként ha így beszól, én alapból hanyagolnám, akármilyen témakörben..
Figyi!
1. Irtó beképzelt és bunkó a csaj
2. Túl fiatal vagy 18 évesen egy 22 éves nőhöz!!!
3. Hidd el, hogy neked nem a huszonéves nők valók! Ezt most nem bántásból mondom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!