Juwel Rio 125-180 akvárium szettről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
A belső szűrőt csak beragasztani lehet? Boltban úgy vannak kiállítva. Nem tetszik a megoldás mivel bealgásodhat, koszolódhat az üveg és a szűrőház közti rész.2017. ápr. 2. 21:05
1/2 Salx Narval válasza:
Adnak ezekhez 3D-s hátfalat és a szűrőház borításához is kapsz anyagot. (Vagy ezek csak kérhető tartozékok?) Gyakorlatilag olyan lesz mintha a hátfal része lenne, persze azért nem árt ha veszel még egy ragasztót és normálisan körberagasztod mert amint láttam a videón ott csak odapöttyözték kicsit a hátfalat. Ha a szűrőházat is csak így tessék lássék módjára ragasztották a helyére szerintem könnyen átvághatod a ragasztást és ha kell kiveheted az egészet. Meg kell nézni egy gyárit de szerintem ha nagyon akarod biztosan kivehető. Vagy rendesen körberagasztod, vagy elvágod a ragasztásnál és kiveszed házastól takarításkor. Egyébként én sem értem miért van beragasztva ha már adnak ragasztót meg hátfalat amit neked kell beragasztani, igazán a vásárlóra bízhatnák ezt is.
2/2 Salx Narval válasza:
Ja a véleményem lemaradt.:D Szép de elég drága cucc szerintem szerencsésebb lett volna ha gyártó a nagyobbakhoz külső szűrőt épít be ha már ott az a szekrény, vagy a szűrőt is választható tartozékként kellene adni. Persze nem jártam körül annyira a témát nem tudom, hogy mi tartozék és mi választható csak abból indultam ki a mit írtál és a videón láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!