Nem gond nekik a nagy áramlás?
Figyelt kérdés
112 literes akváriumomba ma beüzemeltem egy második belső szűrőt (az első túl kicsi volt 450 l/h, ami most mellette megy most 650 l/h) és az lenne a kérdésem, hogy a nagyobb áramlás nem okoz gondot az akváriumban? Ugyanis ez az új szűrő állítható, legnagyobb fokozatra raktam és a másikhoz képest természetesen bivalyerősnek tűnik, főleg a kettő együtt.
Elégséges már a két szűrő együtt? Az első szűrőnek műanyag borítása van és nem túl nagy szivacsa, másodiknak olyat választottam aminek szabadon álló szivacsa van, ez kb 15x4x6 cm ahogy mértem.
2017. márc. 23. 16:33
1/3 anonim válasza:
Attól függ milyen hal. Bettanak pl baj.
2/3 anonim válasza:
Amíg be nem érik a szivacs, vedd minimumra az áramlást.
Ahogy tömődik, úgy vedd egyre feljebb.
3/3 anonim válasza:
A szivacsot szerintem cseréld nagyobbra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!