Tudnátok segiteni abban hogy hol tudnék venni élő csukát vagy süllőt akváriumba kb 10-15 centis állat kelene?! (A hejel nincs gond)
Figyelt kérdés
2017. márc. 3. 00:34
1/10 A kérdező kommentje:
Ezekhez a halakhoz hasonlo állat is megteszi ami formában és szinben is hasonlit egy kicsit :-)
2017. márc. 3. 00:36
2/10 A kérdező kommentje:
Mármint hal!
2017. márc. 3. 00:37
4/10 Salx Narval válasza:
Ha vadvízi halakat akarsz akkor horgászismerősösöket kell keresni kis csukát és süllőt nem adhat de sügért igen. Élő halakat is árusító halpiacon, vagy halboltban is találhatsz sügéreket bár ez elég ritka. Viszont a díszhalak között számos hasonló méretű és formájú halak közül válogathatsz és nem kell attól sem tartani, hogy idővel kinövik a helyet, viszont a szűrő mellé, kell fűtés is. [link]
5/10 Salx Narval válasza:
A csukafélékhez az "ikrázó fogaspontyok" mezőt kell kijelölni.
6/10 anonim válasza:
Nem 120 literes gyerek vagy? Ha igen akkor ne eroltesd , ha nem akkor mekkora az akvárium?
7/10 anonim válasza:
én lebeszéllek bármennyire és tetszik az ötlet,fogtam már csukát nem 1 et és hát nem a legkisebb,se a süllő se jobb,hanem a sügér már egész jó és piros-zöld-fekete színű én azt ajánlom,mozgékonyabb is,ugyanis a csuka ha teheti a langyos vízben alszik a süllő meg a zavaros jéghideg vízben van,persze mozdulatlanul a sügér meg egy elég változatos hal,és nem lebeg órákat mozdulatlan
8/10 Joci19831011 válasza:
A csuka minimális fogható mérete 40cm. 1500 literes akvárium is kicsi lenne neki. A másik meg hogy mindent befal, békát, halat, mindenre rárabol ami mozog. Még a kezedre is ha benyúlsz az aksiba. Én a naphalat javasolnám, szép, igénytelen, nem esik fogás korlátozás alá. A naphal is agresszív, pont mint a csapó sügér!
9/10 anonim válasza:
ide kell elmenni nekem ingyen adtak
10/10 anonim válasza:
uhh bocs nem illesztettem be [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!