Nano szettekkel kapcsolatban mik a tapasztalatok?
Aquael Shimp Smart, Diversa Nanoled, Eheim Aquastyle, Eheim Nano Shrimp
Ezeket a szetteket találtam, mindegyikből a 30-35 literes változatot néztem. Garnélákat szeretnék tartani.
Ezek mennyire jók, megéri szettben megvenni vagy érdemesebb egyénileg összeválogatni a felszerelést? Ismer valaki más gyártónál hasonló szettet? Van valakinek ezekkel tapasztalata? Pl az Eheim Nano Shrimp talajszűrője mennyire problémás (sose volt talajszűrőm)?
Mennyire erős, tartós ezek üvege? Jobb lenne esetleg plexi akváriumot néznem? Albérletbe megyek és oda kellene, ha költözök, akkor könnyebb legyen mozgatni.
Volt már garnélám 80 literesben néhány hal társaságában, szaporodtak is mint a bolond. Tehát nem vagyok teljesen kezdő. Azt felszámoltam, mikor külföldre mentem dolgozni.
Most Pestre költözöm, az ottani albérletbe szeretnék, de a 80-as bazi nagy. Mikor szobát cseréltem tesómmal, a szomszéd szobába átvinni is elég körülményes volt, nemhogy esetleg áttaxizni a városon.
Halakat most nem szeretnék bele, ezért gondoltam, hogy a 30-as elég lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!