Tapasztalatok Atmannal kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Atman powerhead-ed szeretnék venni(At-201)csak félek hogy 'gagyi' lesz. Egyéb típusú atman eszközökről is szívesen fogadok véleményt.2013. márc. 11. 19:03
1/6 anonim válasza:
Az Atman az olcsóbb akvarisztikai berendezések között talán a legjobb, jó választás.
2/6 kzs válasza:
Vicc nélkül mondom, hogy kifejezetten jó.
Megbízható.
3/6 Frontosa válasza:
Nekem több 203-asom van már évek óta megbízhatóan, hiba nélkül működnek.
Mondjuk egy vízpumpa nem egy bonyolult szerkezet.
Üdv,
4/6 anonim válasza:
Jó az nem gagyi, nekem is régóta van egy 1200 l/órás. Semmi baja.
5/6 YourDestiny válasza:
Az Atmanokat sokan dícsérik máshol is, meg itt is, ahogy látod. Az olcsó cuccok közül tényleg az egyik legjobbak. Nekem is van egy vízpumpám, egész elviselhető a hangja. Vagyis inkább hangtalan, de így néhány hónap után kicsit felnyomja bennem a pumpát, mert nem voltak képesek beletenni egy előszűrő lapocskát, és zörög, mint a hülye, ha a felzavart kvarchomokot véletlenül beszívja. Ki nem jön belőle, szét kell szedni. De ez mondjuk csak egy kis ügyesség kérdése, bele vagy rá lehet működni egy kis előszűrő lapot.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, így meg merem venni:)
2013. márc. 12. 18:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!