Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Tapasztalatok Atmannal kapcsol...

Tapasztalatok Atmannal kapcsolatban?

Figyelt kérdés
Atman powerhead-ed szeretnék venni(At-201)csak félek hogy 'gagyi' lesz. Egyéb típusú atman eszközökről is szívesen fogadok véleményt.
2013. márc. 11. 19:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az Atman az olcsóbb akvarisztikai berendezések között talán a legjobb, jó választás.
2013. márc. 11. 19:20
 2/6 kzs ***** válasza:
100%

Vicc nélkül mondom, hogy kifejezetten jó.

Megbízható.

2013. márc. 11. 21:01
 3/6 Frontosa ***** válasza:
100%

Nekem több 203-asom van már évek óta megbízhatóan, hiba nélkül működnek.

Mondjuk egy vízpumpa nem egy bonyolult szerkezet.

Üdv,

2013. márc. 12. 10:11
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Jó az nem gagyi, nekem is régóta van egy 1200 l/órás. Semmi baja.
2013. márc. 12. 11:48
 5/6 YourDestiny ***** válasza:
100%
Az Atmanokat sokan dícsérik máshol is, meg itt is, ahogy látod. Az olcsó cuccok közül tényleg az egyik legjobbak. Nekem is van egy vízpumpám, egész elviselhető a hangja. Vagyis inkább hangtalan, de így néhány hónap után kicsit felnyomja bennem a pumpát, mert nem voltak képesek beletenni egy előszűrő lapocskát, és zörög, mint a hülye, ha a felzavart kvarchomokot véletlenül beszívja. Ki nem jön belőle, szét kell szedni. De ez mondjuk csak egy kis ügyesség kérdése, bele vagy rá lehet működni egy kis előszűrő lapot.
2013. márc. 12. 15:54
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, így meg merem venni:)
2013. márc. 12. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!