Szerintetek megérné megvenni? Tapasztalatok a felsoroltakkal kapcsolatban?
Biztos, hogy a szűrő Claro 600-as. Nálunk a boltban a Diversa szettet Hailea 400-as szűrővel árusítják, ami gyenge bele.
Viszont a Caro 600-as meglepő, de jó lehet 54l-be. Furcsa, hogy találni olyan szettet, amihez normális szűrést adnak.
A fűtő jó.
A világítás gondolom 15W. Anubiasnak, moháknak, esetleg Cryptoknak elég.
Én megvenném ennyiért.
Drága. Világítással is (ha van), de még anélkül is vicc ez az összeg. A szűrő teljesítménye jó, viszont a szűrőfelület sajnos elég kicsinek tűnik. Néhány halhoz elég lehet. A fűtő gondolom egy olcsó noname... mi ezen 22 ezer? Érdemesebb lenne külön venni.
Akvarium:
Szűrő:
50 vagy 75 Wattos fűtő:
Hőmérő:
Ezer forinttal jösz ki drágábban, és legalább technika lesz benne, nem sz@r.
Az 2. mondato, így akart festeni: Világítással is vicc ez az összeg, nem még anélkül.
SZÓVAL NEHOGY MEGVEDD !!!
Ne vedd meg.
Inkább azt válaszd, amit YourDestiny linkelt, abba legalább MEGBÍZHATÓ dolgok vannak.
YourDestiny: a fűtő ilyen ebben a szettben, ha jól tudom: [link]
De azt is számoljátok bele neki, hogy ha megrendeli, még a szállítást is fizetnie kell (nem tudom, az akvariumplusnál ez mennyi, és hogy megy).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!