Szerintetek lehet olyan akváriumot csinálni, amivel kb. heti fél-1 óra elfoglaltság van?
gondoltam csak növényes akváriumra is, de halas-ra is...
Szüleim szerint csak a munka van vele, meg még áramot is fogyaszt... én úgytudom, hogy ha rendesen meg van csinálva, akkor nincs vele annyira sok gond...
Mi az igazság? előre is köszi.
"(Az áram csak részben függ a mérettől, a világítás nem csak a mérettel növekszik, a tartott növények igényétől függ.
Egy 50 literest is meg lehet világítani olyan fényerővel, mint egy 200 literest, ha fényigényes növényeket tartasz. " ezzel teljesen tisztában vagyok, igazából nem részleteztem, meg lehet pontatlanul fogalmaztam...
a fűtést el is felejtettem, persze, hogy az is fogyaszt, bár akkor direkt olyan akváriumot terveztem, amiben nem olyan meleg igényes halak lennének, hogy ne kelljen annyira fűteni.. amúgy a helységekben 21-23 fok közötti a hőmérséklet, bár nyáron feljebb megy, így akkor kevésbé kellene fűteni...
"ha szükséges privátba elküldöm a képet az akváriumodról meg leírom ,h mennyi munka van vele :)"
ezt hogy értetted? milyen képet? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!