Fehér akvárium víz elleni szerek léteznek? (50 l)
Nagyon kezdő vagyok a témában, keresgéltem neten de csak halas akváriumokkal kapcsolatban találtam infót. Egy hónappal ezelőtt indítottam az akváriumot, nincs sem növény sem hal, két pézsmateknős lakhelye. Ők nem igényesek a vízminőségre, teljesen jól vannak, de engem nagyon zavar hogy nem kristálytiszta a víz. Olyan mint a klóros csapvíz a pohárban, de ez a fehérség nem tűnik el.
Vettem egy másik szűrőt 320 l/h, kb 50 l víz van az akiban, a szűrő pedig 60-100 l-re van méretezve, de ez sem oldotta meg a problémát. (Aquael Fan Filter 1 Plus)
Van két 5W-os lámpám, ami az eladó szerint kifejezetten hüllőknek való, napfénypótló. (Zoo-med Nano LED 5W)
Egy vízmelegítőm, ami 26 fokon tartja az akit. (XiLONG AT-700 25w)
Az aljzat apró kavics, amit átmostam legalább 10-szer úgy ahogy az eladó mondta, de nem főztem ki, nem tudtam, hogy kellett volna. Az lehet a baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!