Zebradánió tartható 47l-es akváriumban?
Figyelt kérdés
Én 6db-re gondoltam. Diszhal.infon azt néztem 50 a minimum de szerintem az a 3l nem nagy dolog. Csak ők lennének benne.
Mivel rajhalak 6db elég belőlük?
Méretek: 52x25x34
2017. jan. 24. 15:38
21/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm a darakóros infót :-)
2017. jan. 24. 21:22
23/32 A kérdező kommentje:
Jelenleg van egy 6w os ledes világítás. Anubias és cryptocorniek (vagy anubias, már nem emlékszem) voltak benne, nőttek is az anubias virágzott is. Szerinted ez most is elég lenne?
2017. jan. 24. 21:34
24/32 anonim válasza:
Anu-nak, gömbmohának elvegetálni talán elég. Valójában jobb lenne a duplája. Vagy minimum a másfélszerese.
25/32 Salx Narval válasza:
Esetleg akasztós külső szűrőt is használhatsz, ezek nem vesznek el a helyből és látni sem lehet ha hátra teszed. [link]
26/32 anonim válasza:
A kérdező hivatkozott a diszhalinfora
27/32 anonim válasza:
Ja, tényleg.
Hát a díszhalinfós minimum ilyen rajhalak tekintetében teljesen értelmetlen dolog, úgyis rajban kell tartani, a rajban tartásnál meg 8 halat és 80 litert ír minimumnak.
28/32 anonim válasza:
igen :)
Kezdőknek jó, de elég sok fals info van
pl; petochormis 300 litertől tartható 1 hím +2 nőstény :D
29/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget.
2017. jan. 25. 14:55
30/32 anonim válasza:
ne köszönd csak viseld tisztességesen a halaid gondját
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!