Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Teljes takarítst végeztem az...

Villevalo12 kérdése:

Teljes takarítst végeztem az aksimban. Ez szombaton történt, azóta elég zavaros lett a víz, másnapra. Vettem szereket, ami a bacikat elősegíti, de ez mennyi idő még, míg kb letisztul?

Figyelt kérdés
2017. jan. 17. 10:40
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
kicsit ma reggelre jobb lett a helyzet,remélhetőleg mostmár helyreáll...növényeknek,halaknak,garniknak kutya baja szerencsére
2017. jan. 18. 09:20
 12/20 anonim ***** válasza:
0%
A garni az olyan mint az aksi?
2017. jan. 18. 12:46
 13/20 A kérdező kommentje:
olyan emberek hozzászólásait várom,akik értenek is a témához,nem pedig csak b*szakodni bírnak..aki nem ért hozzá,mit keres itt?ennyire unatkozik?
2017. jan. 18. 15:59
 14/20 A kérdező kommentje:
valaki még valami tanács? :/
2017. jan. 18. 18:53
 15/20 anonim ***** válasza:
63%
valami tanács? írj le mindent az akváriumodról ,esetleg fényképezd le, infók nélkül ,h vársz el segítséget?
2017. jan. 19. 08:19
 16/20 anonim ***** válasza:

Az utolsó infónk az, hogy jobb lett a helyzet, és ha a tendenciát nézzük, akkor mostanra mégjobb.

Ami jó, nem kell megjavítani, javulgat, gyógyulgat, ilyen a tempója, nem lehet siettetni.

A jó tanácsot meg elmondtam, de gondolom azóta te is beláttad amit a legelső válaszban mondtam, sose csinálj nagytakarítást.

Értem én, hogy csak 50% vízcsere, meg miegymás, de láthatod a saját szemeddel, hogy ez is bőven több a megengedhetőnél, különben nem lenne ilyen problémád.

Az 50% vízcsere mellett gondolom kimostad a szűrőt is , meg az aljzatot is.

Ezzel padlóra is küldted a biológiai egyensúlyt.

És egyébként az is nagy igazság, hogy alapból kéne millió infó az aksiról, hogy valami kritikus pontot tudjon találni az ember, amiből mi konkrétan 0 db-ot tudunk.

Gyakorlatilag 2 oldalt teleírtunk úgy, hogy halvány fogalmunk sincs róla, miről beszélünk.

2017. jan. 19. 09:51
 17/20 A kérdező kommentje:
már kristálytiszta,szépen letisztult...köszönöm mindenkinek a tanácsokat!!!!!
2017. jan. 19. 11:04
 18/20 anonim ***** válasza:
az 1 dolog,h látszatra tiszta, az ammónia és a nitrát szintje is megfelelő?
2017. jan. 19. 11:29
 19/20 A kérdező kommentje:
igen,minden klappol,ph is,minden :)
2017. jan. 19. 11:54
 20/20 anonim ***** válasza:
mennyi az ammónia , nitrát, ph ? szint? titok ? :D
2017. jan. 19. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!