Teljes takarítst végeztem az aksimban. Ez szombaton történt, azóta elég zavaros lett a víz, másnapra. Vettem szereket, ami a bacikat elősegíti, de ez mennyi idő még, míg kb letisztul?
Az utolsó infónk az, hogy jobb lett a helyzet, és ha a tendenciát nézzük, akkor mostanra mégjobb.
Ami jó, nem kell megjavítani, javulgat, gyógyulgat, ilyen a tempója, nem lehet siettetni.
A jó tanácsot meg elmondtam, de gondolom azóta te is beláttad amit a legelső válaszban mondtam, sose csinálj nagytakarítást.
Értem én, hogy csak 50% vízcsere, meg miegymás, de láthatod a saját szemeddel, hogy ez is bőven több a megengedhetőnél, különben nem lenne ilyen problémád.
Az 50% vízcsere mellett gondolom kimostad a szűrőt is , meg az aljzatot is.
Ezzel padlóra is küldted a biológiai egyensúlyt.
És egyébként az is nagy igazság, hogy alapból kéne millió infó az aksiról, hogy valami kritikus pontot tudjon találni az ember, amiből mi konkrétan 0 db-ot tudunk.
Gyakorlatilag 2 oldalt teleírtunk úgy, hogy halvány fogalmunk sincs róla, miről beszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!