Orrszarvú kérdése:
Hogy tudom az akvárium vizének legfelső rétegét letakarítani?
Figyelt kérdés
Gondolom por lehet ami rászállt és most lebeg a felszínén. Ilyen nyákos valamivé állt össze.2016. dec. 21. 14:45
1/11 anonim válasza:
az okot kellene megszüntetni. én mondjuk ne mtudtam :D
eheim skimmert vettem, az tökéletes e célra. azért leírhatnád minden infót az akváriumról.
2/11 anonim válasza:
ja meg egy képet is lőhetnél róla, mert az enyém nem nyálkás :)
3/11 A kérdező kommentje:
Köszi. Szűrő nincs, neonok 2, kuli kulik 3 és egy anci van benne.
2016. dec. 21. 15:15
4/11 anonim válasza:
-Főnök, letört a visszapillantó!
-Szereld vissza!
-Nem lehet... rajta fekszik az autó! :)
5/11 anonim válasza:
szűrő nélkül nincs akvárium csak poshadt víz! mégis hogy képzelted ezt? nem működőképes így ez a dolog, kínokat élnek át a halaid, a saját ürülékükben úszkálnak :(
6/11 anonim válasza:
látom kollega kezdesz belefáradni, te poénre veszed én parasztba :D most mondjuk sikerült szofisztikálni magam :D
7/11 anonim válasza:
mellesleg a nenonhal meg a kuli kuli is csapathaL, 2 db belőlük az semmi, ha vized rendben lenne akkor is stresszelve lennének... vagy vedd komolyan a dolgot vagy hAGYd a fenébe, lehet nem neked való.
8/11 Salx Narval válasza:
Szereld fel rendesen az akváriumodat és olvasd el az akvarisztika alapjait. Komolyan mondom vizsgához, engedélyhez kötném az állattartást. Sikerült felbosszantanod pedig nyugodt embernek ismernek. El sem akartam hinni első olvasásra.
9/11 A kérdező kommentje:
A víz nem poshadt mert rendszeresen cserélem (hetente kb. +- egy nap).
2016. dec. 22. 09:08
10/11 anonim válasza:
van egy rossz hírem mester, az ammónia szintje 2-3 nap alatt mérgező mértéket érhet el... gondolom méred, h sose haladja meg a 0,02 ppm-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!