Hol vehetnék palack díszt akváriumba?
Ennyi, nem kell túlbonyolítani.
Vagy ha vállalkozó kedvű vagy, otthon is megcsinálhatod, ha van egy kis gyakorlati érzéked.
Az üveg nem bírja a hőtágulást, ezt kihasználva könnyen el lehet repeszteni.
Már csak azt kell elérni, hogy precízen, egy csíkban hevítsd fel, aztán gyorsan hűtsd le.
Nem lehetsz ennyire beszűkült tudatù, 27 másodpeec alatt lehet ilyet csinálni, rövidebb idő alatt, mint ha elindulnál otthonról valami boltba.
Talán ezért kaptál ilyen válaszokat. Mert ezzel mész valamire.
És elég nagy ostobaság ceruzabetéthez hasolítani.
Ha vajaskenyeret akarsz enni, akkor éhenhalsz, ha nem tudsz rendelni a netről, ahelyett, hogy kennél egyet magadnak?
1. ha elő tudnád állítani 27 másodperc alatt azt a 2,5k-3000 forintot érő akváriumi díszt amiről én beszélek mindenféle üvegfújási tapasztalat nélkül lenne elég pénzed hogy kifizesd a pszichiátriai terápiát amire nyilvánvalóan rászorulsz. Nem egy sörös üveg 40% át szeretném, hanem egy átlátszó, megmunkált semleges (üvegszínű) parafadugóval lezárt palackot amit próbáltam leírni, szemmel láthatólag nem elég gyökérbiztosan.
2. 2 ember válasza aki félre értett engem nem tükröz vagy képvisel semmiféle kontrollcsoportot. És nem, nem megyek vele semmire.
3.Először értelmes hasonlatot hoztam fel (hógömb), ami készíthető házilag "27 másodperc alatt", majd egyre elfajultabb hasonlatokat hoztam, ezzel is kiemelve az autizmust.
4. Az üveg kész termék mint a vaj. Ha kell veszek boltban. De nem foguk sem üveget megmunkálni, sem vajat köpülni. Szerintem ne erőltesd a hasonlatokat mert béne vagy benne.
5. Én először tisztelet tudó voltam de miután egy gyerekes agresszív felháborodott szoba hőmérsékletű IQ -val rendelkező egyén vagy, boldogan lesüllyedhettem a szintedre. Alig vártam mert én is az vagyok, csak okosabb és így jó eséllyel tippelve szebb is.
Én nem szedem pontokba.
Azért vagy sokkal ostobább, mert még mindig nincs ilyen üveged. :)
Agysorvadásos életképtelen vagy. :)
Egyébként meg tudod mit?
Ha nem a probléma megoldása a lényeg, hanem a kérdés megválaszolása, akkor itt van rá a válasz:
Nálam lehet ilyet kapni!
Csinálj róla képet, én meg megcsinálom neked szarás közben unalmamban.
12.700 ft-ért elpostázom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!