Hunmate11hun kérdése:
300 Literes akváriumba hány lazac faj és más délamerikai hal fér el?
Figyelt kérdés
Jelenlegi fajok:
1 algaevő
3 házmester
4 serpa lazac
9 fekete neonhal
9 neomhal
ezekből még vegyek vagy tudnátok még fajokat amivel kiegészíthetem és hány hal fér el ilyen lazacokat szeretnék főleg de Dél-Amerikait!
2016. okt. 13. 17:02
1/2 anonim válasza:
Ezek számát emeld meg. A szűrésről nem írtál semmit. Ha az engedi akkor én a neonok számát 15-15 emelném , a serpa számát pedig 8-10 re. Meg a "házmesterekből" is vennék még vagy 3-4-t. Aztán elég is.
2/2 Salx Narval válasza:
Ennyi fajta rajhal bőven elég én is a meglévők darabszámát emelném inkább. Nekem ugyan van egy kis hiányérzetem én pár nagyobb testű halat is tettem volna egy ekkora akváriumba de ha növeled a darabszámot nagyon mutatós lesz így is. A dús növényzet és a jó szűrés nagyon fontos ha ez megvan jöhetnek a halak. A kolléga által javasolt mennyiség szerintem is mehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!