Vagy 2 éve egyedül van a vitorlásom. Elviselne egy új lakótársat?
Nem buzdítani,hanem inkább lebeszélni akartam arról hogy vegyen még egy,vagy uram segíts,2vitorlást.
25cm es halak,kb 30cm magas aksiba,ahhoz màr csak olaj,paradicsompüré kell,és kész a szardínia.
Akkor inkább józan paraszti szavakkal próbàlom lebeszélni,hogy nagy a valószínûsége hogy kinyírjàk egymàst,nincs értelme.
De kedves kérdezõ,ne vedd sértésnek,vagy kioktatàsnak,de nagyon kellene legalàbb egy szûrô.Jó a hasznàlt is,vagy valami gagyi olcsó,de még az is jobb mint a semmi.
Tudom ezért a kijelentésemért lepontoznak.
Azért kellene a szûrô,mert a szar,kajamaradék,stb bomlás közbe vegyi anyagot termel. Ammonia nitrogén stb.
Az ammonia,hàtráltatja a halat a növekedésbe,leblokkolja.Évek mulva is (ha él addig) kicsi,5-10cm es marad.Soha nem nõl meg szép nagy kistányér méretûre.
Ha pl lenne nagyobb akvâriumod,több vizre esne annyi kémiai anyag,nem lenne akkora a koncentrâtum.Ha szûröd is lenne,na az lenne a kirâly.Nem csak a mozgàsigény miatt kell ám a nagy akvárium.
Amúgy minél nagyobb a teknõ,annäl könnyebb gondozni.Sok vízbe,könnyebben feläll a "biológiai"egyensúly jó,és rossz bacik,jobban kiegyenlítik egymàst.
UI.:Remélem nem voltam bunkó,és nem sértettelek meg.
Látjátok Ti agyhalottak,lehet szépen is válaszolni,mint az utolsó tette! :D
De senkiháziktól mit vár az ember!
Alganyaló régen van már benne,ne idegeskedjetek!
Sőt,már szűrő is,mert megszereltem! :D
Naa,megnyugodtatok??
Én is válaszolnék. Olvasd el a Wikipédiában a vitorláshalakról a leírást: [link]
Azt írja, hogy minimum 80-100 liter kell egy darabnak, tehát a 40 liter nagyon kevés neki.
Tejinashi : Köszönöm. Az enyém is rakott már ikrákat,kétszer is..csak nem volt fiú hal mellé!
Hiába okoskodtok,ez a hal már itt marad. Ugyan hová is tenném? Annak idején ajánlotta a boltos,mellette már nagyon sok másfajta meghalt,ő a túlélő ,és szeretem.:) Ő a Gézuka! /lány létére /
"Nagyon sok meghalt"...
Beszéltem az állatvédőkkel, intézkedni fogunk.
Várj minket. Puszi "drága" ;)
Azzal beszélsz életem akivel akarsz! :D
Remélem 6 hónapig érvényes a személyid,hogyha találkozni akarsz velem! :D Puszi
Kíváncsi volnék anyádra, ill. arra, aki a világra xart, mennyire lehetne most büszke rád.
Stílusodból arra következtetek, hogy miután elrágta a köldökzsinórt, ott hagyott a wc-ben és menekült.
Hogy nem nevelt senki arról nem te tehetsz, de ha györtöd az állatokat, előbb-utóbb valaki belelép az ágyékodba és a szádba pisál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!