Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Vagy 2 éve egyedül van a...

Vagy 2 éve egyedül van a vitorlásom. Elviselne egy új lakótársat?

Figyelt kérdés
2016. aug. 16. 19:53
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim ***** válasza:
100%

Nem buzdítani,hanem inkább lebeszélni akartam arról hogy vegyen még egy,vagy uram segíts,2vitorlást.

25cm es halak,kb 30cm magas aksiba,ahhoz màr csak olaj,paradicsompüré kell,és kész a szardínia.

Akkor inkább józan paraszti szavakkal próbàlom lebeszélni,hogy nagy a valószínûsége hogy kinyírjàk egymàst,nincs értelme.

De kedves kérdezõ,ne vedd sértésnek,vagy kioktatàsnak,de nagyon kellene legalàbb egy szûrô.Jó a hasznàlt is,vagy valami gagyi olcsó,de még az is jobb mint a semmi.

Tudom ezért a kijelentésemért lepontoznak.

Azért kellene a szûrô,mert a szar,kajamaradék,stb bomlás közbe vegyi anyagot termel. Ammonia nitrogén stb.

Az ammonia,hàtráltatja a halat a növekedésbe,leblokkolja.Évek mulva is (ha él addig) kicsi,5-10cm es marad.Soha nem nõl meg szép nagy kistányér méretûre.

Ha pl lenne nagyobb akvâriumod,több vizre esne annyi kémiai anyag,nem lenne akkora a koncentrâtum.Ha szûröd is lenne,na az lenne a kirâly.Nem csak a mozgàsigény miatt kell ám a nagy akvárium.

Amúgy minél nagyobb a teknõ,annäl könnyebb gondozni.Sok vízbe,könnyebben feläll a "biológiai"egyensúly jó,és rossz bacik,jobban kiegyenlítik egymàst.

UI.:Remélem nem voltam bunkó,és nem sértettelek meg.

2016. aug. 17. 16:51
 52/64 A kérdező kommentje:

Látjátok Ti agyhalottak,lehet szépen is válaszolni,mint az utolsó tette! :D

De senkiháziktól mit vár az ember!

Alganyaló régen van már benne,ne idegeskedjetek!

Sőt,már szűrő is,mert megszereltem! :D

Naa,megnyugodtatok??

2016. aug. 17. 17:06
 53/64 anonim ***** válasza:
képet róla, hantás :D addig mondhatsz bármit...
2016. aug. 17. 18:16
 54/64 toma781 ***** válasza:
Én az elején szépen elmondtam. Nem voltam bunkó nem szidtalak és mégsem halgattál rám. Akkor válaszoltam bunkón amikor azt írtad hogy csak azért is veszel még egyet.
2016. aug. 17. 18:48
 55/64 Tejinashi ***** válasza:

Én is válaszolnék. Olvasd el a Wikipédiában a vitorláshalakról a leírást: [link]

Azt írja, hogy minimum 80-100 liter kell egy darabnak, tehát a 40 liter nagyon kevés neki.

2016. aug. 17. 18:59
 56/64 anonim ***** válasza:
0%
WIKIPÉDIA :DDDDDDDDDDDDDD
2016. aug. 17. 19:27
 57/64 A kérdező kommentje:

Tejinashi : Köszönöm. Az enyém is rakott már ikrákat,kétszer is..csak nem volt fiú hal mellé!

Hiába okoskodtok,ez a hal már itt marad. Ugyan hová is tenném? Annak idején ajánlotta a boltos,mellette már nagyon sok másfajta meghalt,ő a túlélő ,és szeretem.:) Ő a Gézuka! /lány létére /

2016. aug. 17. 20:11
 58/64 anonim ***** válasza:

"Nagyon sok meghalt"...

Beszéltem az állatvédőkkel, intézkedni fogunk.

Várj minket. Puszi "drága" ;)

2016. aug. 17. 21:12
 59/64 A kérdező kommentje:

Azzal beszélsz életem akivel akarsz! :D

Remélem 6 hónapig érvényes a személyid,hogyha találkozni akarsz velem! :D Puszi

2016. aug. 17. 21:31
 60/64 anonim ***** válasza:

Kíváncsi volnék anyádra, ill. arra, aki a világra xart, mennyire lehetne most büszke rád.

Stílusodból arra következtetek, hogy miután elrágta a köldökzsinórt, ott hagyott a wc-ben és menekült.

Hogy nem nevelt senki arról nem te tehetsz, de ha györtöd az állatokat, előbb-utóbb valaki belelép az ágyékodba és a szádba pisál.

2016. aug. 18. 07:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!