Pöttyös palacsinta algázó elvan egyedül,54l ben?
Figyelt kérdés
A válaszokat előre is köszönöm! (ne a diszhal.info val gyertek, a válaszokat tapasztalat alapján várom!) És általában mennyibe kerül ennek a halnak darabja?2016. máj. 15. 07:57
1/5 anonim válasza:
Egyedül elvan. Hogy mennyibe kerül, fogalmam sincs.
2/5 anonim válasza:
Egyedül igen de azért legyen jó szűrésed.
3/5 anonim válasza:
Igen, elvan, legyen sok bujkáló :)
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :) És a 30 perces neptun gyorsfürdőt bírja? Ahonnan hozom ott nem valami "steril" ek az akváriumok, eddig amit onnan hoztam halat mindegyiken elő jött valami betegség (kivéve amiket gyorsfürdőztettem. De pikkely nélküli hallal még sose csináltam gyorsfürdőt. Bírná? Nem "marja" meg a bőrét?
2016. máj. 15. 15:09
5/5 anonim válasza:
ekkora marhaságot, ha nem bbeteg minek gyógyszerezni? még a stressztől darás lesz... magadat nem akarod egy kis hipóban lefertőtleníteni ? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!