Vagy 2 éve egyedül van a vitorlásom. Elviselne egy új lakótársat?
Figyelt kérdés
2016. aug. 16. 19:53
21/64 anonim válasza:
már csak a 77% os szakács xD , platypus meg neolamprologus maradt akik tényleg értenek hozzá, én dilettáns vagyo hozzájuk képest :)
22/64 anonim válasza:
nem tudtad, hogy a halak NEM BÍRNAK BESZÉLNI? sőt, még egy hangot sem tudnak kiadni, hogy HÉ ROSSZUL TARTASZ!!!. Az ember is megél egy 5 négyzetméteres szobába, sőt, mit ad isten, még eszik is, mert éhes. De attól még nem érzi jól magát. Vagy próbáld ki. szűrés nélkül meg konkrétan egy pöcegödör amiben lakik, az akvárium onnan nevezhető akváriumnak, hogy van benne szűrő. Amekkora literszámot te írsz, rögtön vedd ki onnan a halat, rakj bele jeget és tárold benne a sörödet. Ne egy élőlényt. Szerinted miért döglött ki a többi hal? Jézusom. Komolyan nem tűnik fel, hogy ha mindenki azt írja hogy rossz amit csinálsz, akkor valószínűleg ROSSZ AMIT CSINÁLSZ. Nem értem az embereket. Igen ez egy hal, nem beszél, kifejezéstelen az arca. De attól még ÉREZ. Ha ez neked nem jelent semmit, akkor vizsgáltasd ki magad. De tipikusan olyan vagy, aki most mindenkit elszid, aztán ugyanúgy csinálja tovább mint eddig. Nem is tudom miért írok neked. Lehet még el fog élni akár 5-6 évig is az a hal. De ennek nem örülni kéne, ez szegénységi bizonyítvány, mert abban a halban több akaraterő van túlélés szempontjából mint benned, hogy egy kicsit is jót tegyél vele.
23/64 toma781 válasza:
48%-os lenne egy kérdésem. A te akvádban is van valamennyi alga? Mert én akármit csinálok valamennyi alga mindig van benne.
24/64 anonim válasza:
nekem rengeteg van :D afrikai sügéresbe az alap, de van az összes normáisan működő akváriumban, aki mást állít az hazudik... amelyik akváriumban nincs az steril... :)
26/64 anonim válasza:
bocs az offért, ja nem mind1 toma ,h milyen alga azért... :D pl ecset,szakáll az nem épp normális, de pl a barna az igen, főleg sügéresbe ahol nincs sok fény.
27/64 anonim válasza:
azt minden héten kaparom a front üvegről, a kis biológia nitrát mérőm :D ha kezd jobban terjedni akkor tudom ,h vízcsere :)
29/64 toma781 válasza:
Ecset alga van a növényeimen és egy kevés az akvárium üvegén meg zöld alga az akvárium üvegén. A világításom 30w 200 literbe
30/64 anonim válasza:
ecsetalgám akkor vol mikor elköltöztem anyáméktól és a nitrát megemelkedett, de más miatt is keletkezhet (nem megfelelő áramlás), közhely,h a zöldalga sok fény miatt , de nem hiszem ,h 30 w 200 literre sok lenne, tápozni tápozol? vizet mennyit cserélsz? mennyi halad van? és milyen a szűrő? ezeket írd ki egy kérdésbe valaki tuti tud segíteni, én sajnoos nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!