Tegnap hal pucolás volt mama meg engedte hogy ki vegyek egyet mert meg sajnáltam én nagyon szerettem az állatokat bele raktam egy elég nagy dobozba teli vízel mit tegyek vele?
Igen is értelmes válaszok...
Egy vadon élő halat nem tudsz otthon tartani egy dobozban... Az élő vízben van rengeteg mikro organizmus, rengeteg oxigén stb stb, míg a dobozodban csak egy nagy adag csapvíz, remélem valami jó kemény víz, ami valószínűleg marja is szerencsétlennek a szemét...
És nincs benne oxigén... Fuldoklik... Vagy öld meg és edd meg, hogy legyen értelme a halálának, vagy engedd szabadon a természetes élőhekén... De ezzel csak állatkínzást követsz el éppen a marha nagy állatszeretetedben... Te nem állat szerető vagy, hanem egy önző gyerek, aki halat akar...
Semmit ne csinálj, hagyd a mamádnak, hogy megcsinálja kajának.
Így úgyis elpusztul, csak sokáig szenved előtte.
Vagy sürgősen vidd el egy tóba/folyóba.
#6:
Veled az élen, mi? ;]
Berakni egy vergődő halat egy vizes dobozba, az aztán a segítség, ugye?
Az állatszeretetnek is vannak bizonyos határai, amit ha átlépnek, az már nem teljesen normális.
Te biztos az eső utáni gilisztákat is kétségbeesetten ásod vissza a földbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!