Volt már esetleg valakinél olyan, hogy a mama guppija terhességi folt nélkül szült?
Én így inkább a valami bajra tippelnék.
Nem túlterhelt az akvárium, nem magas az ammónia és nitrátszint? Hány halad van, mekkora helyen? Milyen a szűrés? Csinálod rendszeresen a vízcseréket?
sziasztok,és köszönöm a válaszokat!
Az aksi 30 l-es,nincsen benne sok hal,mert nem akarom őket kínozni...
Szoktam csinálni részleges vízcserét is,persze,ezért nem tudom,hogy mi lehet ez?
Mi az,hogy albíno guppi?Még nem is láttam olyat?Az enyémnek piros a farka-biztos nem az :)
Sokféle albinizmus létezik guppiknál. A részleges albinizmusoknál van olyan is, ahol a hím hal teste teljesen vörös, a nősténynél meg valamennyire az úszók. Ha egy hal szeme vörös, akkor valószínűleg terhességi folt sem lesz, mert nincs a testében semmiféle sötét színanyag.
http://www.youtube.com/watch?v=uslUYrZ-hdg
Pl ilyen egy albínó guppika?Meg is nézem a halam szemét,mert ez nekem gyanús,hogy hatalmas a hasa és nem jönnek a babák..-nem lehet sztem beteg,mert étvágya az van,úszkál,de nem akar szülni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!