Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Miért pusztult el a bettám?

Miért pusztult el a bettám?

Figyelt kérdés
Már napom óta látszott,hogy beteg.Kezdetben még evett,de már akkor is nehezen ment fel a víz felszínére,és lesüllyedt.Néha még el is dőlt.Azután csak romlott a helyzet.Eldőlt,alig bírt felmenni levegőért,nem evett. egy hétig bírta szegénykém,aztán elpusztult.Mi lehetett ez?
2010. ápr. 5. 17:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Egy hétig nézted ahogy szenved? Inkább érdeklődnöd kellett volna a kisállat kereskedésben, hátha adtak volna valami gyógyszert rá neki!
2010. ápr. 5. 17:29
 2/4 A kérdező kommentje:
Legalább válaszoltál volna...De igazad van,lelkiismeret furdalásom van,iért nem mentem el neki gyógyszert venni :(
2010. ápr. 6. 16:08
 3/4 Salx Narval ***** válasza:
Én megfázásra, vagy úszóhólyag gyulladásra tippelnék. De nem írtál semmit a vized paramétereiről, vízcserék gyakoriságáról, felszerelésedről, amiből következtetni lehetne valamire.
2010. ápr. 7. 08:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Azért nem válaszoltam, mert magam sem tudom a választ, de azért írtam h meg kellett volna kérdezned, mert én is így tettem volna és legközelebb neked is ezt kéne tenned! Most már nem csinálhatsz semmit, ne legyen lelkiismeret furdalásod, legközelebb jobban figyelsz.
2010. ápr. 7. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!