Vizi csigát tartani. Halak nélkül?
Ugyan érdekes tudom a kérdés.. de már nagyon szeretnék valami kis állatot, de a szüleim nem engedik..
Végül meg tudtam őket győzni, hogyha halam már nem lehet.. akkor legalább egy vizi csigám hadd lehessen..
Tudom, hogy nem látnám annyira sokat mert beásná magát a földbe..
de nekem már az is öröm, hogy tudom, hogy van egy kisállatom ^^
A kérdéseim: Mit adjak neki enni? Egy 2 literes, vagy 5 literes üvegben tarthatom-e, vagy vegyem elő a 15 literes akváriumomat? (tudom, hogy a halaknak min. 30 liter kell.. de csak 1 csigának szerintem nem kell ekkora hely :D)
A csigának kell levegőztető?
Mit szükséges vennem, hogy jól érezze magát?
A tetra wafer mixet is szeretik a csiguszok és az almacsiga megkajálja a mohákat is, ha akarsz neki kedvezni ilyen szinten, akkor vegyél valami mohafélét. Aljzatnak jó pl az apró sóder. Kell egy kis szűrő, vagy valami vízforgató, mert ha berohad a víz, akkor megdöglik a csiga és büdös lesz.
Mondjuk én nem almacsigát vennék a helyedben, nekem oban tetszik a tylomelania, vagy a neritina zebra, spilky, ruby. A zebra csiga pl elvan simán csak algán is. Az almacsiga viszont húst is eszik.
Sziasztok.. megvettem a csigát.. azt mondták alma csiga.. de a teste az FEKETE... Ez akkor nem alma csiga? :(
kedves utolsó.. kicsit keress már rá!!! a csigák képesek egyedül szaporodni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!