Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » 30 L-es akváriumba kell szűrő?

30 L-es akváriumba kell szűrő?

Figyelt kérdés
Az akváriumban 1db hím betta lenne az akvárium szépen be lenne rendezve növényre a jávai mohára gondoltam. Az lenne a kérdésem hogy kellene-e az akváriumba szűrő? Mert ugye levegőztető nem kell a bettának, de azért szűrő jól jönne nem?

2016. febr. 22. 22:11
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Kell szűrő és heti 30% vízcsere.
2016. febr. 22. 22:14
 2/10 anonim ***** válasza:
Persze hogy kell szűrő
2016. febr. 22. 22:14
 3/10 A kérdező kommentje:
rendben akkor jol gondoltam :D de egy ilyen kisebb elég nem? esetleg tudnátok mutatni hogy milyen kellene?
2016. febr. 22. 22:15
 4/10 anonim ***** válasza:
Akármekkora kell, mit tartasz 30 literben?
2016. febr. 22. 22:29
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

4-es, írta, hogy 1 bettát.

A Hydornak van egy direkt ilyen kis vízmennyiséghez készített szűrője, a Pico. Én olyat használok.

2016. febr. 22. 22:32
 6/10 anonim ***** válasza:

Nekem ilyen van:

[link]

2016. febr. 22. 22:59
 7/10 anonim ***** válasza:
Ez a fan mikro semmit sem ér. Hydro pico vagy aquael fan MINI plus vagy ha nem akarod hogy egy belső szűrő zavarja a látványt akkor eheim liberty akasztós.
2016. febr. 23. 07:13
 8/10 anonim ***** válasza:
77%
Az akasztós szűrőhöz nehéz tetőt tenni, a bettának pedig tetős akvárium kell!
2016. febr. 23. 07:53
 9/10 anonim ***** válasza:
Érdekes, az akasztós tapadókorongja tökéletesen megtartotta, a csövének meg a kábeljának megfelelő méretű lyuk a tetőn tökéletesen elég volt. A víz is tiszta. Mi van ami olcsó az már egyből szar is? Hát nálam tökéletes...
2016. febr. 23. 13:49
 10/10 anonim ***** válasza:

Előző, azt azért tudod, hogy a moziban a vászon felé kell ülni, nem háttal....?!

1: Azt írtad, fan mikro-d van, az nem akasztós.

2: Egy akasztós szűrőnek nem csöve van, meg kábele, hanem ráfekszik az aksi üvegére, így nem nehézkes hozzá tetőt tenni. (Ami mint említettem, létszükséglet.)

3: "A víz tiszta." Ezt fejezd már ki légyszives S.I. mértékegységekben, hogy hány g/l a víz NH3 és NO2 tartalma... mert az annyira nem látszik ránézésre.

4: Nem, ami olcsó, nem egyből szar.

Ha egy szűrőnek hazudott áramoltató elé raknak egy fél gyufásdoboznyi szivacsot... na az viszont egyből szar.

2016. febr. 23. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!