55l akváriumba eheim 2008 vagy aquael fan 1 plus szűrő?
Figyelt kérdés
6 neon, 4 dánió, 3 oto, 2 páncélos, 18 garnéla van benn.2016. febr. 10. 21:33
1/12 anonim válasza:
Az összeállítás rossz, a szűrő határeset.
2/12 anonim válasza:
Ezek közül az Aquael elvileg erősebb, és ehhez a tényleg nem ideális összeállításhoz szükséged is lenne rá. Az Eheim mint márka, viszont jobb. Én Eheim 2010-et választanék.
3/12 A kérdező kommentje:
Igen, az összeállításom valóban rossz. A dániók már nem lesznek sokáig mert nagyon öregek, a páncélosok meg a planáriák és külömböző férgek eltüntetése miatt kellettek. Jelenleg aquael fan mini plus van. És 3 nap alatt anyi baci lessz rajt hogy nem megy és takaritani kell, utána meg tiszta szürke lessz a viz. A eheim 2010 szerintem túl nagy és nagyon feltünő lenne. Akkor valószínüleg a fan 1 et választom. Köszi a gyors válaszokat!
2016. febr. 10. 22:02
4/12 A kérdező kommentje:
Ja és ti mit értetek rossz összeállítás alatt? Megpróbálok változtatni.
2016. febr. 10. 22:04
5/12 anonim válasza:
eheim 2010re szavaznék én is! Nem sokkal drágább és nem lesz heti gondod a takarítás!
6/12 anonim válasza:
Rossz összeállítás:
-minden halad rajhal, még sincs kellő számú hal. Kellene 10 neonhal, 8-10 dánió, 6 oto, 6 páncélos, és egy nagyobb akvárium annyinak.
-10 neonhalnak minimum 80 cm hosszú akvárium.
-Páncélosnak, amennyiben a kék pajzsos változat 100 liter+
Annyira nem szörnyűséges kínzás, csak nem a legjobb.
7/12 anonim válasza:
szerinte egyik se elég. kicsi a szűrőfelületük.
8/12 anonim válasza:
Nekem fan1 plus volt 45 literben kevés növénnyel és 6 guppival, de nekem nem vált be. 4-5 napnál tovább nem bírta takarítás nélkül és gyenge is volt. Utána 2 db fan1- et használtam, de az sem volt az igazi, de úgy jónak lehetett nevezni. Az eheimet nem ismerem, de az aquael az nagyon kevés lesz. Én úgy oldottam meg, hogy vettem egy külső szűrőt.
9/12 A kérdező kommentje:
Értem... És az eheim 2010 nem tul erős? Lehet állítani hogy mennyi viz follyon át? Vagy ha majd beérik a szivacs akkor pont jó lessz?
2016. febr. 11. 07:09
10/12 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!