Jó-e 80x30x50-s akvárium méret 8mm-s üvegből, ha nem szeretnék merevítést használni?
Figyelt kérdés
Egyedi akvárium szeretnék csináltatni a szekrényembe, természetesen szakemberrel. A terv 80x30x40 volt 8mm-s üvegből, viszont átalakítottam a polcozást, így 80x30x50 is simán elfér.Jó-e a 8mm-s üveghez az 50-s magasság vagy legyen a kettő közötti 45-s? Ha lehetséges, akkor merevítő nélküli megoldást szeretnék!2016. jan. 5. 19:17
1/3 anonim válasza:
én azt mondanám, hogy 10 mm-es üvegből csináltasd, nem hiszem hogy sokkal drágább lenne
2/3 anonim válasza:
Szerintem igen. 55 cm magasságig a 8-ast szokták javasolni. Nekem egy 75 cm hosszú akváriumom van (igaz, valamivel keskenyebb és jóval alacsonyabb), de nem merült fel a merevítő.
3/3 anonim válasza:
Mondjuk nem ártana tisztázni, milyen merevítést nem akarsz...
Mert pl egy hossz merevítés nem sok vizet zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!