Hány literes lehet és milyen halacska fér el benne?
Figyelt kérdés
Az akváriumom paraméterei a következők:
35-36 cm széles
25-26 cm magas
20-21 cm a hossza
2015. nov. 2. 20:19
1/10 anonim válasza:
17-18 literes, és csak gerinctelenek tarthatók benne.
2/10 A kérdező kommentje:
esetleg garnélákkal próbálkozhatnék vagy nekik is kicsi ?:/
2015. nov. 2. 20:23
3/10 anonim válasza:
Ilyenben pókokat szoktak taratni.
4/10 anonim válasza:
AxBxM Matekóra! 35.25.20= 17,5 liter
5/10 A kérdező kommentje:
nagyon kezdőnek számítok e téren de nagyon sok embert láttam már kisebbekben is halat tartani. De nem akarom egy állat életét sem megkeseríteni ezért tájékozódom. Hörcsögöket és tekiket is néha kisebb helyen tartanak. de köszönöm az infókat legalább már tisztában vagyok ezzel is :-)
2015. nov. 2. 20:31
6/10 anonim válasza:
Miért azokról akarsz példát venni? Egyébb iránt törvény van rá, hogy gerincest nem tarthatsz benne...
7/10 anonim válasza:
Garnéláknak jó. Kell bele egy kis motoros vagy légpumpás szűrő, sok moha, esetleg egyéb kis termetű növények. A talaj lehetőleg sötét színű legyen(pl jbl manado, de vannak fekete színű növényes talajok is). A tápozás a fénytől, a garnélák számától és a növények számától függ.
8/10 A kérdező kommentje:
Értem én csak mint mondtam teljesen kezdő vagyok. És a laikus nem biztos h tisztában van ezzel a törvénnyel. Én sem voltam ezért lepődtem meg azon, hogy ennek ellenére milyen sokan tartják kis helyen az állataikat ennyi :-)
2015. nov. 2. 20:38
9/10 anonim válasza:
Még ilyenben az ivadékhalakat, vagy csalihalakat/teknősétel szoktak tartani. Az ivadékoknak azért jó, mert a nagyok megennék őket a kajának szánt, meg gondolom érted. De azok is kicsi halak. Amolyan oviban.
Az a baj, hogy sok laikus nem tudja, hogy pl az aranyhal gömbakvárium állatkínzás a halnak. De megveszik, mert máshol úgy látták. A halaknak is vannak szükségleteik ami ilyen kis helyen nem teljesül. Mint amikor a kutyát fél méteres láncra verik, mert a szoszéd is úgy csinálja, oszt jól van...
10/10 anonim válasza:
Jól írta a kérdező hogy hörcsögöket és teknősöket szoktak ekkora akiban tartani. Javaslom mindkettő társításából csinálni egy vegyes akváriumot. A hörcsög mint ismeretes kifejezetten élvezi a teknős társaságát. Kiváló és biotóp szerű látványt nyújtanak,könnyen összeszoktathatóak. Előfordulhat az összepárzás. A teknős vehemensen udvarol,ezért a hörcsög számára érdemes sok búvóhelyet biztosítani. A kettejük keresztezéséből lett a tehő. A latin neve: teknőcikusz hörcsögikusz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!