Hullanak a fekete szivárvány guppik! Mitől lehet?!
Figyelt kérdés
Sziasztok! Volt négy fekete farkú szivárvány guppim,de már kettő elpusztult! Az elsőt meg sem találtuk a másik ma reggel feküdt ki! Van az akiban egy frenatus ami néha megkergeti őket de nem hiszem hogy ez lenne a baj! Kb két hete használok easy carbo-t!ez okozhatja?2015. dec. 31. 12:05
1/4 anonim válasza:
Szia!
A leggyakoribb oka a hirtelen elhullásoknak a rossz tartásmód. Ha leírod az akvárium legfontosabb paramétereit: méret, szűrés, vízcsere gyakoriság, halállomány, stb., akkor többet tudunk mondani.
2/4 anonim válasza:
Nem olvastál utána. A frenatust kifejezetten egyedül tartásra javasolják, mert erősen területvédő. Egy guppi nagyságú hal meg nagyon érzékeny mechanikai sérülésre.
3/4 anonim válasza:
Frenatus kimondottan jól társítható szumikkal macrachantákkal. Én nem csak olvastam róla, de még láttam, tartottam is ilyen halat. A standhal hal jóval agresszívabb.
4/4 anonim válasza:
A frenatus nagyobb minimum 150-200 literes akváriumba való hal.
Nem feltétlen kell egyedül tartani, de én guppikkal nem javasolnám. Inkább kicsivel nagyobb hallal.
15 cm körülire nőnek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!