Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Furcsán úszik a Vitorlás...

Furcsán úszik a Vitorlás halam, miért?

Figyelt kérdés
ő a legnagyobb, csak vitorlások vannak és 2 csiga, egy pár hónapja vettem hozzá fiatal vitorlásakat, mert egyedül volt, de eddig nem volt semmi gond, most néha oldallal úszik, vagy ha egyenesen felfelé megy kicsit furcsán dől át hátra felé, nem tudom mi a baja, nagyon szép, ő a király nem akarom hogy baja legyen .

2015. dec. 5. 09:47
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nah jo... na figyelj ... elsőre is felfogtam ember , megneztem a linket és 15 éve tartok vitorlashalakat ebbe az akváriumba ... es eddig SEMMI baj nem volt sőt nagyon sokáig eléltek a nyamvadt 60 literembe ! Azt szerettem volna megtudni hogy mi baja a halnak... de látom te neked meg ezt nem sikerült felfogni ...kösz
2015. dec. 19. 12:40
 12/19 anonim ***** válasza:

Szegény halak...

Na m1. Akkor, hogy elégedett légy: Stresszes és a víz minőséggel is gondok lehetnek... Amúgy én nem hiszem el, hogy 15 éve tartod őket így, vagyis amiket leírtál, abból nem tudok erre következtetni, arra viszont igen, hogy felelőtlen vagy és nem érdekelnek téged a halaid.

2015. dec. 19. 17:33
 13/19 A kérdező kommentje:
Ember , képzeld 15 éve GOND nélül élnek! Nem szegény halak, inkább szegény anyád hogy ilyen flegma bunkó gyereke van kössz csá
2015. dec. 20. 17:17
 14/19 anonim ***** válasza:
:'D Jólvan... nemhogy örülnél, hogy egyáltalán válaszoltam. Mert tudod már senkit sem érdekelnek az ilyen kérdések, amiben a kérdező panaszkodik és háborog de a halainak nem tudja megteremteni a szükséges feltételeket. Tudod szegény anyám megtanított rá, hogy csak olyan állatot tartsak aminek van helyem és tudom gondozni. Egyébként kettőnk közül nem is tudom ki a flegma... XD És továbbra is fenn tartom, hogy szegény halak...
2015. dec. 20. 18:40
 15/19 A kérdező kommentje:

Hát nagyon háborgok xD ha mégis csak miattad te gyö*ér ! Sírok xD inkább ásd el magad , én még továbbra is fenntartom ... Szegény szüleid

És örülnék hogy válaszoltál ?! Nem is a kérdésre adtál választ ember!

2016. jan. 27. 15:00
 16/19 anonim ***** válasza:
Adtam választ a kérdésedre. Lásd: 5. válaszomat. Amúgy nem értem, hogy 15 éve foglalkozol vitikkel és annyi nem tudsz mekkora a helyigényük... mikor pedig elmondom, ellinkelem azt nyögöd ide, hogy: Mert a kereskedésben azt mondták... Ha 15 éve halaznál, akkor nem hallgatnál a kereskedőkre... de te tudod... az én szememben egy állatkínzó vagy semmi több.
2016. jan. 27. 16:43
 17/19 A kérdező kommentje:
Te valamit nagyon félre értettél ember ..En nem foglalkozom velük ... Nem vagyok se tenyésztő se semmi én azt írtam 15 éve van ...15 éve tartok csak tartom nem vagyok nagy híve a halaknak xd...De azért okay mondd csak a magadét amúgy meg nem adtál választ a kérdésemre te csak.bizonygatod a magad állítását, és mostmár meguntalak ..rakd már magad.üresbe ember!
2016. jan. 29. 15:22
 18/19 anonim ***** válasza:
Kétségbeesésed igazolja, hogy kiforgatod a szavaim. Nem tudom mit nem értettél azon a válaszomon (volt belőle jó pár) amiben azt írtam egy 60 literes akvárium kevés, a halaid stresszesek, fogékonyabbak a betegségekre és az élettartamuk is jelentősen megrövidül. A szűrésed is kevés, ezt így látatlanba megmondom, a halaid csak vegetálnak és próbálnak túl élni... Foglalkozni kellene a halaiddal és nem Tartani őket. Halat tartani mindenki tud, gondozni már kevesebben.
2016. jan. 30. 10:13
 19/19 anonim ***** válasza:
Légyszíves emeld ki a kérdésed. Hátha kapsz még választ másoktól is.
2016. jan. 30. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!