Van egy bettam és furcsán rángatozik, olyan mintha kényszeresen megugrana, cikázna! Szerintetek beteg? Mit javasoltok?
Figyelt kérdés
Van egy fűtő 26 fokra beállitva és volt benne egy pick up 45-ös szűrő is benne, amit kivettem belőle mert túl nagynak találtam a sodrását, akvárium 20l.2015. nov. 5. 20:59
1/1 anonim válasza:
"volt benne egy pick up 45-ös szűrő is benne, amit kivettem belőle mert túl nagynak találtam a sodrását"
Ez azt jelenti, hogy most nincs benne szűrő? Ez esetben ne csodálkozz, a mérgező anyagok felgyűltek a vizében, biztos, hogy ez a baja.
Nem mellesleg 20 liter eléggé szűkös még egy bettának is, de szűrővel még valamennyire elfogadható lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!