Betegség, vagy sima rossz kedv?
Figyelt kérdés
54 literes akváriumban tartok egy betta fiút pár másik hallal. A hétvégére elutaztam és egy napi etetés kimaradt, viszont másnap anya már meg tudta őket etetni. Tegnap érkeztem csak haza és látom, hogy teljesen kedvetlen, csak van a viz tetején egy sarokban, vagy egy növényen és semmi aktivitást nem mutat. Fogalmam sincs mi baja lehet, rengeteg helyen utána néztem, de semmit nem találtam hasonlóról. Aggodom érte, mivel egész eddig semmi baja nem volt, vígan elúszkálgatott, erre most mikor haza érek ez van...
Mellesleg külsőre semmi nem változott rajta, nem sápadt, nincs rajta sérülés, Akár egészségesnek is lehetne mondani, ha nem viselkedne így.
Van valami ötletetek, tanácsotok?
2015. okt. 26. 12:51
1/4 Salx Narval válasza:
Ellenőrizd a hőfokot, takarítsd fel a talajt, csinálj részleges vízcserét, tisztítsd ki a szűrőt. Egyenlőre jobb ötletem nincs.
2/4 anonim válasza:
Ha több hal van különítsd el. A halaknak vannak hangulatai, de nem ennyire
3/4 anonim válasza:
Tedd kulon a bettat, legalabb 28-30 fokos vizbe, megfazaskor es mergezeskor viselkednek igy. Csinalj egy reszleges cseret, hogy ha ammonia vagy nitrit (nitrat?) merges all fenn ne haljon meg a tobbi, de a bettat tedd kulon es emeld a viz hofokat.
4/4 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, es hogy megprobaltatok segiteni, de par napja pusztult el draga szivem.:( Viszont a tobbiek jol vannak, minden esetre tenyleg koszonom, hogy megprobaltatok segiteni! Most legalabb mar tudom mi a teendo es idoben tudok lepni.
2015. dec. 13. 00:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!