Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Pajzsmirigy alulműködésem...

Pajzsmirigy alulműködésem van, Ti hogy viselitek?

Figyelt kérdés
soha nem vettem be Gyógyszert és zavar hogy napi szinten 1 szem,valaki aki tapasztalt v gyógyult meg van e köztetek,feleslegleadas mert 20 kg + om van,minden vélemény érdekel.

2015. jún. 12. 08:20
 1/6 anonim ***** válasza:
9%
ez jógával, többek között a híd pózzal és gyertya illetve a félgyertyaállással könnyedén gyógyítható
2015. jún. 12. 08:47
 2/6 A kérdező kommentje:
ez erdekel reszletesebben is ha meselnel meg nem hallotam :)
2015. jún. 12. 12:33
 3/6 anonim ***** válasza:

Az egyetlen létező kezelés, ha a szervezeted megkapja a szükséges mennyiségű hormont. Ezt egyetlen módon tudod elérni: ha beállítják a megfelelő dózist és beveszed a gyógyszert. Ami a hormon, amit a szervezeted nem termel meg magának. Nem módosít semmit, és nincsenek mellékhatásai sem, ha normálisan beszeded és együttműködsz az orvossal a dózis meghatározása során, elmész kontrollra, stb.

Ha erre nem vagy hajlandó, akkor szenvedj. Ha gyógyszert kaptál rá, akkor azért kaptad, mert ilyen bajod van. Kevés kivételtől eltekintve ez nem változik, életed végéig szükség van a kezelésre. Ha nő vagy és gyereket szeretnél, akkor meg főleg.

A gyógyszer nem drága, és nem nagyon kunszt észben tartani, hogy felkelés után bevedd. A kezelés mellett normálisan élhetsz, ha nem kezeled, akkor viseld a következményeit, ilyen egyszerű.

2015. jún. 12. 14:08
 4/6 A kérdező kommentje:
jo tudom hogy kell szedjem es minden ggyogyszernek vannak mellekhatasai.es az orvos nem kepes beallitani a megfelelot mar az elmult 1 evben sem emelt a dozison es a gyogyszerrel sem elegendo az eredmeny....csak gondoltam arra ha valaki esetleg megtudta mitol van vagy hogyan lehet javitani...mert a neten olvashato vitaminok stb stb de ezert akartam valakitol hallani aki mar tenleg megelte
2015. jún. 12. 18:38
 5/6 anonim ***** válasza:

Beszélsz össze-vissza. Az elején azt írtad SOHA nem vettél be gyógyszert. Most azt írod, hogy egy éve nem tudják belőni a szükséges napi dózist. Érzed az ellentmondást, ugye?

Ha az orvossal is ennyire vagy együttműködő, akkor nem csodálom, hogy itt tartasz és nem az orvossal van a probléma. De ha nem vagy elégedett az orvosoddal, akkor menj másikhoz. De a pajzsmirigyhormon csak pajzsmirigyhormonnal lehet pótolni. Ezen nem segít se diéta, se vitamin, se gazok, se semmi más. A neten írhatnak ilyesmit, de olyan oldalt nem fogsz találni, ahol erre tudományos magyarázattal és az állításukat alátámasztó, valós kísérleti eredményekkel rendelkeznek. Szimplán azért, mert nem lehetséges.

2015. jún. 12. 20:05
 6/6 A kérdező kommentje:
ezen kivul soha!! se fejfajas se megfazas se semmi :)
2015. jún. 12. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!