Ilyen halakat lehet egy akváriumba tenni?
Figyelt kérdés
vitorlás hal, guppy, aranyhal és egy fiú harcos.mondtam az ismerősömnek, hogy szerintem nem kéne de mindegyikből vett.2015. nov. 14. 14:03
1/3 Platypus válasza:
Az aranyhal és a harcoshal nem egyeztethető össze hőmérsékletileg. Vagy az egyik fázik, vagy a másik fő meg. A vitorláshal agresszív, elveri a Bettát, akár meg is eszi a guppikat, de ha az aranyhal mulya, még azzal is elbánik. Ha meg valamilyen csoda folytán túlél és megnő az aranyhal, akkor reggelire nyalja be a guppikat.
2/3 Gryphon válasza:
Ennel rosszabbul nem is parosithatta volna a halakat. Mond neki legkozelebb nezzen utana mit mivel aztan kezdje el ujbol. Nem pedig fogom magam berongyolok es megveszem azt ami tetszik. Sajna nem ilyen egyszeru
3/3 anonim válasza:
Az arnayhal hidegvizi, a guppynak es a bettanak a diszes uszoik megzavarjak egyik a mast, nagy valoszinuseggel verekedni fognak, nekem el volt a vitorlasokkal a betta de nem volt egy csipkelodos tipus, ellenben a nostenyek meg-meg csiptek a vitorlast is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!