Ti melyik akváriumot csinálnátok meg a lenti 2 közül?
A felső sorban lévőhöz hasonlítót egy tűzhallal, vagy még esetleg mellé más ragadozót, vagy inkább az alsó sorban lévő blackwater dél-amerikai stílusút?
Köszi szépen a válaszokat!
Én is az alsó felé hajlok egyébként. Kis törpesügéreket tennék bele, csak nagy az akvárium, és ugye amennyire tudom, nem igazán tűrik meg egymást. Fajon belül se, meg fajok között se (apistogrammákra gondolok elsősorban). Mert ugye hogy nagy, így szívem szerint tennék bele sokféle apistot, de ez nem jó felállás. Vagy ha rosszul tudom, javítsatok ki.
A felső úgy néz ki mintha nem is akvárium lenne, hanem maga a tenger. A tűzhaltól félek, mert akit megszúr, az mehet 2 hétre a kórházba. Más tengeri halakat tartanék, azaz tartok is, mert szeretem a színes tengeri állatokat.
Szép a dél-amerikai biotóp is, Kicsit lehet színesebbre csinálni. Tegyél bele ramirezit, kakadu sügért, vitorlás halat, neont..
Köszönöm a válaszokat!
És akkor egy akváriumba lehetne tenni többféle apistoból 1-1 párat? Meg akár melléjük ramirezi?
...
https://www.youtube.com/watch?v=XZxzJGgox_E
Tippeld már meg, miért kérdeztem a térfogatot, meg az alapterületet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!