A Panzi lemezes díszhaltáp nektek is besárgítja az akvárium vizét?
Figyelt kérdés
Amennyit adok nekik, azt meg is eszik, szóval nem sokáig marad a vízben, mégis két etetés után már látszik hogy sárgul a víz. Ez a haltáp hibája?
Ti mit adtok az aranyhalaknak?
2015. okt. 14. 06:54
11/13 anonim válasza:
Szia!
Ha az a tó, ahonnan hozzátok nem télen is melegvizű, akkor kis eséllyel lehetnek trópusi díszhalak, nagy valószínűséggel aranyhalak, abból is a tavi vátozata, amelyet nem is ajánlott akváriumban tartani, csak kerti tóban. Ha van egy kis lelkiismeretetek, akkor mielőbb visszaviszitek őket a tóba és megtanítod a gyerekeknek, hogy nem viszünk haza úgy halakat, hogy nincs hol tartani őket.
12/13 anonim válasza:
o.O A mindenit. Szerintem vigyétek vissza őket a tóba. :) Egyébként nekem van egy doboz Panzim valahol, ilyen sok színes pici táp, általában mikor rátalálok (akvárium alatti szekrényben rendrakás :D) akkor azt kapnak vacsorára, bár nem szeretik. Az én vizem nem színeződik el tőle.
13/13 A kérdező kommentje:
Azt hiszem visszavisszük őket a tóba. Igazatok van, köszönöm!
2015. okt. 23. 07:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!