Volt olyan, hogy legszívesebben szakembert hívtál volna akvárium takarítás miatt?
Figyelt kérdés
Ha igen, írd oda a méretét is.2015. okt. 12. 09:20
1/3 anonim válasza:
Nem szoktam az akváriumot tisztítani 10 naponta vizet cserélek. Pár havonta, leszívom a a mulmot, ha valahol felgyűlik. Egy akváriumot ha folyamatosan tisztítani kell akkor azzal valamilyen gondok vannak.
2/3 anonim válasza:
Volt amikor az éjszaka közepén állt le a szűrőm és akkor kellett kisuvickolnom. Akkor igen örültem volna ha valaki megcsinálta volna helyettem. De azóta van egy nagyon baba külső szűrőm, így csak vizet cserélek szinte.
100 lityós
3/3 anonim válasza:
A 230 literes tengerimet ma kiganéztam, vagyis kiszedtem belőle több zsák Chondrus és caulerpa algát. Minden kőre ránőtt ez a hülye vörös alga, letépkedtem a nagy részét - jó, nem baj, én direkt azért tettem az akváriumba az algát, mert jól néz ki, csak ami sok az sok, elég gyorsan megnő. Néha ki kell tépkedni. Most a kövek össze vissza vannak, mert néhányat fel emelgettem. Jó lenne valahogy esztétikusan elrendezni, de otthagytam, nem szórakozok vele, unom. Volt pár kő, amit kivettem, és átraktam a hordóba, mert túl sok a kő az akváriumban és olyan zagyvalék hatású, ahogy ránézek. Kicsit letisztultabbra kéne csinálni, de mindegy, majd valamikor megcsinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!