TF planter növénytápról van valakinek ismerete, tapasztalata? Mennyiben más mint profito, vagy a garden?
A tf planter összetétele csak felsorolás alapú, az aqua garden összetétele pontosan ismert, nem lehet nagy különbség a két táp között, mert a garden mindenkinek bevált, ami bevált azt meg nem érdemes átvariálni, plusz egy összetétel vagy jó, vagy nem.
A profito, és a garden között egy amcsi srác e-mailja alapján lehet különbséget keresni, ez meg vagy hiteles vagy nem. Tegyük fel az e-mail tartalma hiteles (akkora a különbség a két táp között, hogy szerintem kamu) ez alapján a gardenbe 2000 mg-al több kálium van, mezo elemek terén több benne a magnézium, van benne még mezo elem a kén.
Szerintem egy cenz nagy kamú, de a neten ez terjed profito összetételnek: [link]
A garden meg olvasható a flakonon: [link]
A kelátok terén van nagy különbség, a garden DTPA keláttal van, és edta, a profito csak edta. A gardenben stabilabbak a nehézfémek, elérhetőbbek a növényeknek.
A profitot nem lehet összehasonlítani a tf tápokkal, nekem van 2007 ig garden készletem, igy tf tapasztalatom nem lesz, de mindenki isteníti, mint ahogy a gardent is, szerintem nincs különbség semmi.
Ez co2 nélkül, közepes fény, nincs carbo: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!