Kinek mi a tapasztalata az elhagyós bojlis módszerről?
Arra vagyok kíváncsi kinek mi a véleménye, tapasztalata, azzal kapcsolatban amikor az ólom helyére 1 gumigyűrű van akasztva, és abban 1 megfelelő alakú és méretű kavics van. Elvileg kapás után a kő előbb utóbb kiesik a gumiból (elhagyódik) És a továbbiakban nem rángatja feleslegesen a damilt, nem akad be, egy szóval nem okoz gondot se nekünk sem a halnak.
Én tavaly próbálgattam a módszert,és azt tapasztaltam hogy kevesebb kapásom van, de amikor már rajta van a hal és lemarad a kő valóban jobb a halnak és nekem is.
Fennmaradó ólom nehezékkel több halat sikerült fogni nem értem a köves lemaradós módszer mért hozta nekem a fenti eredményt, esetleg mit csinálhattam rosszul.
1 Mert én bojlizni szeretek.
2 elég jól leírtam miről van szó:
3 ha a leírás ellenére sincs fogalmad arról hogy miről beszélek akkor mért kell bele szólni??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!