Kezdő összeállítás? Többi lent.
Sziasztok!
Az alábbi akváriumot és hozzá technikát gondoltam összeállítani és kíváncsi lennék a hozzáértők véleményére.
- 45 literes standard akvárium
- Aquael Fan1 plus belső szűrő
- aljzat: [link] és [link] vegyesen
- tető: [link]
- növények: Echinodorus bleheri, jávai moha, Cryptocoryne becketii, Cryptocoryne blassi
- dekoráció: nagyobb kövek a Pilisből :D; gondolkodom még mangrove gyökéren is bár kérdés, hogy mennyire színezi a vizet
- bejáratás utána automata fűtő
- halak: gyöngy dánió (6-7 db kezdetben)
Működhet ez az elképzelés? Köszi a válaszokat.
Jónak tűnik.
A világítás gyengécskének tűnik , nem tudom ezek a növényeknek elég-e ennyi fény.
Én az aqualel helyet ezt a szűrőt venném:
A legkisebb elég neked.
Annyi, hogy azt hiszem én is ezt a tetőt vettem ezen az oldalon, az akvám is 40 literes és gyöngy dániók vannak benne :)
Mondjuk én raktam bele 2db 15W-os 865-ös csövet. Csak úgy fértek bele, hogy kivágtam a tető két oldalát, de így legalább csak 2-2 cm-t nem világít be a két oldalon. Fényterelőzni is tudsz alu szalaggal, sokat dob a fényen.
Ez a tető hogyan megy rá az akváriumra egyébként? Úgy értem ezt, hogy rápattan a műanyag az üvegre, vagy van azért egy kis holtjáték?
Esetleg tudnál küldeni képet a te 40 literes akidról? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!