Venni fogok a jövő héten egy akvárium szettet szűrő, fűtő, hőmérő, világítás Maga az akvárium 72literes . Hal összeállítás? (lent )?
8neonhal
4 panda pancelos harcsa
4guppi
2red cherry garnela ??
Meg persze a dekor :élő növény stb...?
Az összeállításban van hiba? A halakra és az akvárium méretére gondolok ?
Szettet nagyon 112 literes alatt nem szabad venni, abba két csöves világítás van, alacsony, és pár közepes fénnyel beérő növény tartható alatta, 2x18 watt a fény, a 72 literesek meg 15 watt fénnyel vannak, ami karcsú nagyon erre figyelj.
Pl ilyen: [link]
Ebbe csak a tető van világítással meg az üveg.
A szettekben gyalázatos a szűrés, jobb inkább külön venni.
Red cherry, 2 az semmi, vegyél inkább 5 darabot, biztosíts nekik jó körülményeket akkor szaporodnak, szerintem 30-tól van látszatja, nekem a 75 literesembe vannak kb 100-an, nem érzem soknak.
Guppi, ő lehet megeszi a kicsi garnéla, így a viszonylag rövid életű garnélák hamar eltűnnek az akváriumból.
Neonhal, nekik hosszabb úszótér kell, a szabvány 75 literes magas, 60cm hosszú, nem épp optimális nekik.
Neonhal-garnéla, lehet együtt, nálam szaporodnak tőlük szépen a garnélák.
Panda páncélos, figyelni kell az aljzatra, ne legyen éles szemcse, és ne legyen nehéz, pl nagyobb gyöngykavics, bazalt nem jó, jbl manado, rostált apró sóder jó.
Nincs tapasztalatom a panda p..-garnéla kettőssel, mások szerint megvannak együtt, szaporodnak a garnélák.
Milyen szettről van szó? Linket tudnál küldeni?
25000ft az nem túl sok, két lehetőség van, az egyik, hogy veszel egy szettet, majd később feljavítod a fényt, és szintén később veszel egy olyan szűrőt ami benne van.
Bele lehet futni azért elég sz..r szűrőkbe, pl 1 év után ilyen a hangja: https://www.youtube.com/watch?v=dTlJMN0A2A0
A fény tuning ilyesmi: [link]
Két belső szűrő is működhet, nálam is volt akva amit igy oldottam meg: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!