Mutatnátok képet az akváriumotokról?
Van ami már másként néz ki, és van ami friss kép, a paramétereket ne kérdezd, ha valamelyik konkrétan érdekel annak leírom szívesen, a képnevet ird meg.
Ha minden igaz megtekinthető a link: [link]
Szia! Köszönöm a dicséretet.
Nincs co2, jelenleg 4 db normál akva van, 75 litertől fölfelé, egyet még nem fotóztam. Nano méret az jelenleg 2 db van, 10 literesek, van még a 15 literes üvegben lévő emers kert.
Lehet kicsit magas a szám, de nincs több gond velük mint egy cserepes növénnyel, azért van ennyi, merek többet bevállalni.
Bocsi a rossz képminőségért,a másik telefonnal sokkal jobb képeket lehet csinálni,(S5)de azok túl nagy fájlok,ezért nem lehet feltenni a képeket a kepfeltoltes.hu-ra.
Tápot nem használok.Régebben használtam Easy Life Profitot,de egyszer elfogyott.Gondoltam,hogy majd rendelek,de amíg nem tápoztam,addig sokkal jobban nőttek a növények.Gondolom azért,mert a víz nálunk nem központi,ezért nagyobb a nitr?it?át?ogén tartalma.(egyszer ezt írták,hogy lehet azért nem lágyult meg a víz semennyit sem a forralás után,mert sok benne a nitr?ogén?it?át)
1.akvárium
30 liter
szűrő:AQUAEL fan 1
világítás: 15 W
halak: 10 kis szifó + RC-k
növények:bacopa caroliniana,jávai moha,anubias
2.akvárium
63 liter
szűrő:AQUAEL fan mini + EHEIM pickup 2012
világítás: 1x24 W T5
halak: 4 vörös karcsú díszmárna,6 foltos páncélosharcsa,1 hím betta,6 ékfoltos razbóra + RC-k
növények:bacopa caroliniana,jávai moha(majd füvesíteni akarok vele,de még nem éledt meg eléggé,ezért nem akarom visszavágni),hólyagos vizikehely,microsorum,cryptocorine,anubias
3.akvárium
98 liter
szűrő:AQUAEL fan 2 + Tetra ex 600
világítás: 2x18 W T8
halak:8 vörösorrú pontylazac,10 neonhal,1 sziámi ormányosmárna,2 anci + RC-k
növények:anubias,valiznéria,hólyagos vizikehely,indiai vizicsillag,jávai moha,bacopa caroliniana,cryptocorine,gömbmoha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!