Akvarista.hu-ra regisztrálj úgyis jól jön ;-) utánna az adatlapomon vannak képek az akváriumaimról.
Azóta 1-2 változás van: a bal oldali mohák felkötve a red moor-ra és egy faágra, a jobb sarokban lévő növény hátrébb rakva, majd rakok hétvégén frisebbet is, ha érdekel.
Pendulum, tuti lett a lecserélt háttérrel. Kéne bele egy kis szín. Mondjuk amanda lazac. Egy kis piros szépen kitűnne. :)
Kérdező. Akvaristán ugyanezen nick alatt találsz albumokat. Néhány gyors kép (egy 140-es afrikai tank, egy low-tech meg van egy amolyan "raktár" néhány garnélával, amit a felmaradt dolgokból alkottam, de az lényegtelen):
#5: Az egy mezei red moor, egy kereskedésben vettem. Persze a növényeket én kötöttem rá.( azóta még több van rajta)
Yourdestiny: Sajnos hallal már így is túl vagyok telítve, csak nem túl feltűnő a képen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!