Sájját akváriumotokról tudtok fel tenni képet csak egy kis iklethez? :D
Én azért is videót adok: http://www.youtube.com/watch?v=PlO9SuabfFE
A helyesírásod meg érdekelhetne :D
Én ugyan az enyémről nem tudok belinkelni, mert nincs fényképem róla, de itt van pár kép:
[link] #um=1&hl=hu&safe=off&tbm=isch&sa=1&q=aquarium&oq=aquarium&gs_l=img.3..0l10.43138.46828.0.46954.5.5.0.0.0.0.67.301.5.5.0...0.0...1c.1.5.img.hdyetEHCzmc&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bvm=bv.43148975,d.bGE&fp=b0fd0264eb6ab96a&biw=1173&bih=800
szerintem gömbakváriumra, váza-akváriumra gondolt :/
elég anyagi háttérnek kell az akvarisztika mögött lenni, mert kicsit sem olcsó hobbi.
ennyi idősen inkább vegyetek hörcsögöt, komolyan mondom. az közelebb áll egy gyermeki lélekhez, mint egy "megfoghatatlan" állat.
ezt komolyan nem bántésként mondtam.
ha diszes papírt szerzel, akk. könnyebben felvesznek egyetemre, ha már a fehér köpeny, vagy doktori a cél. ;-)
Mondjuk ebből nem fogsz ihletet kapni, csak ezt a tengeri gébet videóztam, szerintem aranyos állatka:
Meg mindenki ezt a megfoghatatlant mondja. Egy halat ugyanúgy lehet szeretni mint egy tengerimalacot.
Hable pl. pohárból eteti a bohóchalát, meg én is tudnám a gurámimat, csak nincs hozzá türelmem :D (Odajön a kezemhez)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!