Na akkor megkezdem én,hátha valaki folytatja.Az enyém(60 literes):
Köszi bár most veszem észre,hogy a valiznéria levelei össze-vissza állnak.
Tied hogy néz ki?Kép?
Én most ecsetalgával kísérletezek.
Kaptam egy ismerőstől ecsetalgás köveket, még decemberbe összeraktam velük egy akváriumot ilyen volt: [link]
Mostanra megerősödött szépen az ecset: [link]
Jelenleg ilyen az akvárium: [link]
Az a dilemma, hogy a feleségemnek tetszik az ecset alga, imádja ahogy a garnélák bogarásszák, csak ki kellene vennem a köveket, hipós víz, vagy van egy másik akváriumba algázó gébem, az 2 nap alatt lerágná.
Még kell 2-3 hét akkor befutja a H.M az akváriumot, a kövekbe ivódott táp plusz a kövek ásványi anyag tartalma kitart sokig az ecsetnek.
Szóval feleségemnek engedve lett egy szándékosan ecsetalgásított akváriumom:D
Lassan ráhagyom a hínárt hagy fussa be a felszínt, kap még egy fénycsövet, hogy a H.M kapjon elég fényt, az ecset meg had nőjön a köveken.
Muszáj néha a családnak is engedni:)
Én most fonalalgával kísérletezek,amit leszedek valiznériáról,azt próbálom úgy a fára rárakni,mint a jávai mohát.Szerinted megmaradhat.
Csak most valami gond van az akváriummal,a halak kezdenek kidögleni,olyan,mintha elrohadna a hal,ilyen fehéres bevonat keletkezik rajta.Mi lehet ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!