Ha megkérlek titeket küldenétek képet az akváriumotokról?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy már van egy csomó ilyen kérdés, csak szeretnék még látni.2013. okt. 19. 19:56
2/22 A kérdező kommentje:
Nagyon szép!
Megkérdezhetem milyen technikad van? Szűrés világítás, talaj, mekkora akvarium?
2013. okt. 19. 20:18
3/22 anonim válasza:
5/22 A kérdező kommentje:
Úr Isten hable te rohadt profi vagy. Az a tengeri.....
Édesvízi növényesed van?
2013. okt. 19. 20:30
6/22 Pendulum92 válasza:
Szűrés világítás, talaj, mekkora akvarium?
Szűrés: DIY külső 700 l/h
talaj: U0 bazalt
mekkora akvárium: 72 liter
7/22 Pendulum92 válasza:
ja, világítás 15W + 18 W T8 daylight
8/22 anonim válasza:
Najólvan azért nem kell túlozni :D
Abban a színes tengeri gagyiságban a caulerpa algák néznek ki zöld növénynek.
A két édesvizibe meg csak a gömbmohákat tépik a sügerek, mást nem rakok be nekik gyilkolászni. Ezzel játszhatnak:
9/22 anonim válasza:
hable teljesen igaza van!valami álomszép az a tengeri van még egy irigyed :P
10/22 anonim válasza:
Most nincs növényesem, csak egy 20 literes garnélás van pluszban és egy másik tengeri garnélás 130 literes, de az tök ronda. Nem növényezek, mert túl sok lett a villanyszámla és elhatároztam, hogy csökkentem mindenhol a lakásban, ahol csak lehet. Tulajképp abban az egy tengeriben van csak normális fény, a többibe gyenge ledeket raktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!