Növényes, társas akváriumotokról linkelnétek képet?
Ötleteket lopok, és mindenki eldicsekedhet kicsit a saját akváriumaival.
Köszi.
Legjobb szerintem a H.A.C galéria: [link]
Minden akváriumnál vannak növénynevek, technikai leírás, megnézheted egy adott növény, hogy mutat egy adott méretű akvában, környezetben, google, kikeresed a növényt, megnézed az igényeit.
Tetemes időt, utánajárást meg lehet a fenti galériával spórolni.
Szívesen.
Nekem csak társas akváriumok vannak, az alváson kívül napi 1-2 órát vagyok otthon, munkahelyen engedik az internetet, így minden másnap tudok fórumozni, heti 10-20 perc jut egy akváriumra, így olyanokat raktam össze ami ebbe a kevés időbe belefér, nem gond ha kimarad 1-2 vízcsere, jórészt öntisztuló a növényzetnek és a szűrésnek köszönhetően.
Van még ezeken kívül de azokról nincs képem szándékosan, átlag 1-2 havonta 1 akváriumot mutatok meg, elég ezeket lediktálni, télen nincs kertészkedés otthon akkor majd előveszem őket, télen mindig összerakok egy akváriumot jórészt társas növényest.
Innen lehet válogatni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!