Nektek hol van az akváriumotok elhelyezve?
Inkább az aksit nézd mint a tv-t, egyiktől okosabb leszel, másiktól meg... :D
Na szóval mindegy hol van, csak egy a fontos: az ajtótól és az ablaktól levő legtávolabbi sarokba kell tenni, azaz a helyiség legnyugodtabb helyére, hogy ne zavarja se a huzat, se a közvetlen fény, se az állandó jövés-menés.
Hát nem csodálom, az aksi érdekesebb is:S
2 kisebb akvárium a kanapé mellett van, egy a hálóban, egy pedig a kedvenc fotelem mellett.
A legnagyobb akváriumom a nappaliban van, a baloldali falnál. A tévé szembe van, a két ablak közt. Tehát ha előre nézek akkor a tévét látom, ha balra nézek, akkor az akváriumot.
Van két további akvárium a konyha és a nappali közt, egy szűk folyosón. Erről a folyosóról nyílik a fürdőszoba és wc is, így nem kell messziről behordani a vizet.
Csak mivel egy széket is tettem ide, amin ülve bámulom az akváriumokat, így a párom alig nem fér ki mellettem, ha wc-re akar menni :D
A hálószobába nem tettem akváriumot, ott csak a számítógépek zúgnak, sokszor éjjel sem kapcsoljuk ki.
Nekem a hálóban van az akvi, más elektromos dolog nincs ott. Csak a lámpa.
"hálószobába nem tettem akváriumot, ott csak a számítógépek zúgnak,"
Na, hát te se a feng shui szakirodalom tanulmányozásával töltöd a mindennapjaidat!!! XD
"Nem olyan egyszerű a lakás elrendezése, mint a feng shui rajz"
A feng shui se egyszerű néha, úgyhogy én se tudom hogy kell értelmezni. :)
De abban biztos vagyok, hogy ha egy feng shui szakértő meglátná, hogy működő számítógépek között aludtok, akkora traumaként élné meg, hogy több hónapos pszichoterápiával kéne helyretenni az az agyát, hogy mentálisan fel tudja dolgozni a vizuális ingert! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!