Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Ebben az esetben elég belőle...

Ebben az esetben elég belőle ennyi?

Figyelt kérdés

Szeretnék egy nagyobb társas akváriumot.

A mostaniból menne át 5 foltos páncélosharcsa, meléjük szeretnék még más halakat.

Gondoltam, hogy harcát is veszek még melléjük pár darabot. Panda páncélosharcsára gondoltam, de csak "kiegészíteni" a mostani harcsa csapatot.

Ha csak 3 db pandát veszek melléjük, akkor ebben az esetben elég ennyi ?

Mert ugye csapathal, minimum 5-6 darabot szoktak belőle írni... De így, hogy van 3 foltos elég mellé a 3 panda ? Csapatként viselkednek így, vagy csak a saját fajtájukkal alkotnak csapatot ?

2015. júl. 8. 16:44
 1/4 anonim ***** válasza:
Úgy tudom összeállnak a különböző alfajok.
2015. júl. 8. 16:46
 2/4 anonim ***** válasza:
Fajfüggő. Érdekes volt, nekem a vörös neonjaim nem álltak egy rajba a fekete neonokkal, a kékekkel viszont igen. A feketékkel meg összeálltak a gyémánt neonok és a törpe páncélosharcsák... Elméletileg azt mondanám, hogy jó eséllyel igen, de azért nem biztos. Próba szerencse.
2015. júl. 8. 17:20
 3/4 Salx Narval ***** válasza:
Ez a nagy csapatban járás inkább a fiatal halakra jellemző, később már megy mindegyik a maga útján. Nálam 30 neon 30 felé úszott.:D Az ivadékkort leszámítva a legnagyobb raj az volt amikor 3-4 hím kergette a nőstényt, vagy találtak a talajon valami csemegét.:D Én sem tudom megmondani, hogy nálad hogyan fognak viselkedni, bajuk nem lesz az biztos, ha mákod van még szaporodhatnak is. Én is általában 1 hímet és két nőstényt szoktam venni, ha jól tartod őket hamar bővül a csapat.
2015. júl. 8. 17:35
 4/4 A kérdező kommentje:

Mondjuk azt Én is észrevettem, hogy a foltos páncélosaim se közlekednek túl sokat csapatban. El van mindegyik saját magával.

Szaporodni viszont nálam nem szaporodtak.

Amit annyira nem is bánok mondjuk...

2015. júl. 8. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!