Üdv! Egy 112 L akváriumba, mondana vki - valami bevált "jó" kis halat!? Most van benne 11 db neon + 6 db ékfoltos razbóra . Szeretnék még vmi halat, de 1 újabb "csapat" félek már sok lenne .
sakurák vannak .. és már megvannak semmi estre sem akarom lecserélni őket .. inkább nem kell akkor más hal !
De úgy néz ki megoldódott ( legalábbis egyenlőre ) voltam ma 2 kereskedésben is , de a törpe gurámik is túl nagynak tűntek .. végül 2 nőstény betta lett .. nézegettem a hímeket is , de végül ezek mellet döntöttem .. meglátjuk - egyenlőre teszt üzemmódban vannak .. kicsit kostólgatták a garnikat , aztán eltűntek a nővények alatt ..
Ja ja van némelyik bordó, nem is piros .. persze van nekem 1-2 db szintelen is , de mindegy azok is takarítgatnak - minden eleséget felesznek a földről ..
egyenlőre talán beáll a rend úgy fest .. próbálom célzottan etetni a Bettát ( evvel vannak még nehézségek) egymással abszolúte nem veszekednek - meg lassan a rákok sem érdeklik őket .. ( ha csak titokban nem falják őket )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!