Üdv! Egy 112 L akváriumba, mondana vki - valami bevált "jó" kis halat!? Most van benne 11 db neon + 6 db ékfoltos razbóra . Szeretnék még vmi halat, de 1 újabb "csapat" félek már sok lenne .
pfff.. pedig már kezdtem a Bettákban gondolkodni .. közben benéztem a legközelebbi kereskedésbe is , ott is javasolták a bettákat ( 2-3 nőstényt) meg még gurámit , s xiphot , ( meg persze ami nekem is tetszik .. de nem véletlen kérdezem itt , mert ott persze hogy mindenre azt mondják hogy jó ..( már persze attól a kevés kívételtől eltekintve ami annyirra nyilvánvaló hogy nem )
Köszönöm a válaszokat !
Húú .. Köszi , na ez jó részletes leírás volt .. van mohám egyébként rengeteg - meg garnéla bújó cső is .. azóta jobban szaporodnak is .. most is vannak 1-2 mm esek . gondoltam hogy az üzletben mindent rám akarnak dumálni - mondjuk szép gurámijaik voltak - meg is tetszett .. meg ilyen narancsos -fekete pöttyös xiphok ...
na akkor szted bettából mehet 1 !? az nem baj hogy csak 1 lesz belőle ? és aakor ne nőstény , hanem inkább hímet mondasz ? Köszi !
Jó , hát erre számítani lehetett , mint ahogy valszeg a Razbórák és a Neonok is biztos pusztítottak .. De mindenesetre szaporodtak így is . Szal külön aki kilőve ..
A kérdés az volt inkább, hogy a kifejlett példányokat és a többi halat nem -e támadja .. !? Ill. hogy magányosan lehet-e - nem rossz -e úgy neki ..De ha nem akkor asszem ki lesz próbálva .. Legfeljebb ha nagyon gáz a helyzet -akkor kiszedem .. meg nem is akarok még több halat - hogy azért legyen helyük .. stb . most van 11+6 hal .. de nem bánném ha lenne valami ékesssége is az akinak .. tudom hogy nem jó a nagyon mix .. de hát érthető azért nem ? Köszi !
azt a mndenit .. akkor a nagyokat is támadja .. pff. az nem jó hír ..
tudom már farasztó vagyok .. ezt még megnéznéd nekem .. látom értesz a halakhoz ( kereskedésben úgyis azt mondjál hogy jó )
na szal itt lenne ez -épp most találtam - miután Bettát kerestem !!
mondtad hogy a Gurámi nem nagyon oké ! de ez vmi törpe ...
és 2 db-ot mond 60 L -be
akkor ez esetleg még épp beférne nekem elvbe .. 4cm mint a többi kb .
köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!