Üdv! Egy 112 L akváriumba, mondana vki - valami bevált "jó" kis halat!? Most van benne 11 db neon + 6 db ékfoltos razbóra . Szeretnék még vmi halat, de 1 újabb "csapat" félek már sok lenne .
igen , egy hydor vödrös külsőszűrő van még . + heti 20-30% os vízcsere .. sügér ?? hát azt nem merném megkockáztatni .. szép látványos hal , az kétségtelen - de nem agresszív ? ja azt elfelejtettem , hogy garnik is vannak kb 15-20 db , de a neonokkal , razbórákkal semmi baj .mondjuk az is vonzó , hogy abból elég csak kettő ? nincs még valami hasonló fajta , amiket belehetne tenni ezekhez, és csak ilyen 2 db -os ? v akkor , ha nem megy beáldozom valamelyik csapatot végső soron .. az az igazság hogy kicsit unom őket , kéne vmi látványosabb , de békés hal !? ezeket még a régi 54 L -ből hoztam át , decemberben . 6-6 db -ot - annyi hogy a neonokhoz tettem még -így alakult ki a 11-6 + ugye a garnik . azóta eltelt félév lényegében és vhogy .. unalmassá vált ..
köszönöm a válaszokat !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!